Hogyan csillámozzuk be életünket?

A csillám gyönyörű dolog, nők és gyerekek (fiúk és lányok egyaránt) nagy örömmel vesznek kézbe tárgyakat, melyek ezt a káprázatos anyagot tartalmazzák. Karácsonyfadísz készítéséhez, vagy ajándék díszítéséhez is jól jöhet egy kis csillám, hogy feldobjunk akár egy olyan unalmas tárgyat, mint a műanyag körte:

 

Vékony rétegben kenjünk fel hobbiragasztót oda, ahová szeretnénk a csillámokat applikálni. Különösen fontos, hogy vékony legyen a réteg, ha formát szeretnénk a tárgyra csillámozni. Ezután ecsettel vagy kézzel rászórjuk a csillámot a felületre és hagyjuk megszáradni. Mindig legyen biztos felület, amelyen megszáradhat stabilan a tárgy! Pl. műanyag eldobható pohárban tudjuk rögzíteni a karácsonyfadíszt, amit csillámozunk.

Szükség szerint száradás után újabb réteg ragasztót tehetünk a felületre, és megismételhetjük a műveletet. Fontos a réteg fokozatos felépítése és a száradási idő kivárása, mivel lejöhet egyben az egész. Ezt csillámos körömlakk esetében már tapasztalhatták hölgy Olvasóim. Mosolygó arc 

A csillámragasztót nem igazán szeretem, mert megszárad fényes felületeken is, de a csillám eloszlását nem tudjuk szabályozni, szétfolyik, kezelhetetlenné válik. Inkább saját, vékony ecsettel felkent ragasztót javaslok e célból.

Jó csillámozást kívánunk!

*** Csanavarázs ***

Forrás:

https://csanavarazs.files.wordpress.com/2013/11/b6393-246853623294853951_rvnxkxj5_c.jpg

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s