Termékminta, saját termékek ajándékba

Mint sok éve vevőhálózati tag, sokszor szívesen ajándékoznám szeretteimnek egy-egy kedvenc termékemet, amiről úgy gondolom, hogy neki is tetszene. Az is sokszor foglalkoztat, hogy az általam készített festékek, gyurmák a rokon gyermekek kezecskéibe is kerüljenek, hogy kipróbálhassák ezeket is. Mivel viszont félénk vagyok, mindig felülkerekedik az érzés, hogy egyrészt úgysem használná el az egészet a megajándékozott, másrészt úgy gondolhatja, hogy nekem ez “ingyen” van, vagy hasznot akarok ebből húzni, pedig tényleg csak szeretnék neki adni valamit, amit hasznosnak gondolok.

Idén nem fogok ezen töprengeni, mivel annyira édes dobozban fogom prezentálni az ajándékomat, hogy már a doboz maga is ajándék. Mosolygó arc 

Hogyan tudsz pici ajándékcsomagot összeállítani a kedvenc termékeidből?

  • üveges, nagy kiszerelésű dolgok: tegyél egy tiszta, fertőtlenített 30 ml-es fiolába belőle. Szükség szerint jelezd a csomagolásán, hogy mire lehet használni és hogyan. Ha volt már abból a termékből kis kiszerelésű adagod, annak a csomagolása a legjobb, de ha le van kopva, akkor tegyél rá új címkét és használati utasítást (pl. mosószer, mosogatószer, tisztítószer, stb.).
  • kapszulák, porok, dobozos rágcsálnivalók: régi, kisebb rágódobozt vagy fémdobozt fertőtleníts és hagyd kiszáradni. Tegyél bele reális mennyiséget a termékből, kösd át egy kis textil masnival, hogy újrahasznosítható legyen a csomagolásod! Szintén ne feledkezz meg a felcímkézésről, hiszen aki kapja, nem biztos, hogy tudja, mi ez a termék és mire jó (tájékoztasd ízről, állagról, használatról, adj meg allergén-információt, lejárati időt)!
  • zacskós termékek (pl. filteres tea, teapor): mindenképpen mellékelj 1-2 zacskó mellé ízről, állagról leírást, használati útmutatót, allergén-információt, lejárati időt.
  • fogkrém, kézkrém, tubusos dolgok: ha ilyesmit szeretnél ajándékba adni, érdemes friss, tiszta, nem használt tubust vagy tégelyt használni az adagoláshoz. Például ilyet lehet használni e célból: 100 ml tubus, 250 Ft – tudom, hogy nem szokványos tubus, de olyat nem találtam. Zárható, felcímkézhető, jó, hogy látszik, mi van benne. Akár ajándékba adhatsz ujjfestéket ebbe téve, vagy házi mod podge-ot.
  • egyéb? Szeretnék Nektek további ötleteket is adni csomagolás terén, úgyhogy ha van kérdésetek, tegyétek fel bátran.

Azt hiszem, hogy az általam javasolt, kézi készítésű dolgokra is igaz a leírás, hogy így lehet őket csomagolni elegánsan. Persze minden attól függ, hogy pontosan mik a jellemzői az ajándéknak, szóval ne habozzatok kérdezni, ha nincs ötletetek! Mosolygó arc 

A tüneményes, felhőcskés dobozok itt letölthetőek:

sárga doboz

kék doboz

rózsaszín doboz

Jó csomagolást kívánunk!

*** Csanavarázs ***

Forrás:

http://www.simplynabiki.com/party/en/2009/12/cloud-treatbox-free-printable/

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s