Bájocska csokoládé csemegéje újratöltve

Ezúttal “lopott” receptet mutatok be, mivel azóta, hogy megtaláltam 3 éve, lekerült az internetről, a Mumin rajongók gportálos oldalán volt fenn, amely megszűnt nagy bánatomra.

IMG_20140927_184544

A kukoricapehely helyett bio amarantot használok hozzá, a vaj helyett pedig kókuszolajat. Muffinpapírokba szoktam tölteni a kész terméket, máskülönben nehéz kiszedni a formából, mert kitágul a hűtés során, vagy hűtés nélkül morzsálódik. A hűtőben töltött pár óra után mennyei íze van, teljesen egybeáll.

Próbáld ki Bájocska csokoládé csemegéjét!
Bájocska mindent szeret, ami édes, de ez az első számú kedvence:
Kell hozzá:
2 evőkanál vaj
2 evőkanál kakaópor
2 evőkanál méz
1,5 dl kukoricapehely
10 kicsi forma (lehet papír vagy alumínium forma is)
Tedd a vajat, mézet és a kakaóport egy edénybe és kezd melegíteni.
Amikor jól összeolvadt és összekeverted, hagyd kihűlni.
Utána keverd hozzá a kukoricapelyhet és öntsd szét a formákba, majd tedd a hűtőbe.
Jó étvágyat!!

Fogyasszátok egészséggel!

Újabb változatokat, receptötleteket is szívesen olvasok, ha máshogyan készítitek el! Mosolygó arc 

Csanavarázs Amy

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s