Képkeret egyszerűen + ingyen letölthető sablon!

Imádom a papír dolgokat, annyira sokrétűen felhasználható anyagból készülnek. Ez a képkeret 10×8 cm méretű, könnyen összerakható, szétszedhető, mégis stabil.

keretke

Először is töltsd le innen a sablont!

A képen látható képkeret ebből a papírból készült, nagyon jó ennek a papírnak a tartása. Sokkal jobb, mint az irodai papírnak. Kartonpapírból is elkészíthető. Bolti vastag karton esetén újratervezést igényel, mert a karton vastagságával minden vonalra “rá kell számítani” pár millimétert.

Mit készíthetsz belőle?

 • képkeretet a nagyinak, benne a legszebb idei képekkel!
  Nyomtasd ki képeket vízálló fotópapírra, vágd méretre, és csomagold bele a képkeretbe. Az eredeti mérete a képkeret belsejének nálunk 9,9 cm x 8,9 cm, de ez a nyomtatási beállításaidtól függően fog változni. Ha 10×15-ös fotópapírra nyomtatsz, nyugodtan rendezz két képet egy papírra (a képkeret közepe durván 5,5 cm x 7,5 cm).
 • mini krétás táblát
  a) fesd be táblafestékkel a keret közepét, hagyd megszáradni, majd rakd össze a keretet.
  b) szeretnéd, ha a megajándékozott választhatna színt?
  Keverj ki több színt, és egy papír öntapadósra fess meg a képkeret méretében téglalapokat. Zseniálisan olcsón lehet házilag táblafestéket keverni!
  + tipp: házilag tudsz gipszből egyedi krétát is csinálni – hogy teljes legyen az ajándék! Mosolygó arc
 • mini filces táblát
  ha ismersz valakit, akinek mindene a táblafilc, akkor imádni fogja a mini filces táblát. Neked csak fehér magazinpapírra és fényes öntapadóra van szükséged. Nyomtasd ki a papírra a keretet, a keret belsejébe szabj ki és ragassz akkora fényes öntapadót, amekkora a keret közepe, majd hajtsd össze a keretet.
  Ha nem fehér kartonból csinálsz filces táblát, akkor először ragassz a felületére fehér, műanyag fóliát, majd arra tedd fel a fényen öntapadót.
 • mini mágnestábla
  ha mágnestáblát szeretnél csinálni, akkor szükséged van mágneslapra és fehér öntapadóra. Vágj ki a mágneslapból a keret belsejénél oldalanként 1-2 mm-rel keskenyebb téglalapot, és ragaszd bele a keret közepébe. Fedd be fehér műanyag öntapadóval. A maradék mágnesből készíthetsz a táblára kirakható dolgokat (rajzok, betűk, számok).
  Figyelem! A mágneslapnak vannak “sorai”, tehát nem teljesen olyan, mint egy vaslap. Ha zavaró lehet, ügyelj rá, hogy a sorok a táblán és a kiegészítőkön egyforma irányban álljanak.

Tetszettek az ötletek? Oszd meg a barátaiddal! Mosolygó arc

Amy Athinas / Csanavarázs

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s